Hírek & érdekességek

Világítástechnológiai trendek Frankfurtból

Világítástechnológiai trendek Frankfurtból

Rajongunk a technikai újításokért és szeretünk naprakészek lenni ezekből.

Legutóbb Frankfurtba látogattunk inspirációért, ahol a világ vezető világítástechnológiai trendjeit mutatták be a Light + Building vásáron. A rendezvényre 55 országból több mint 2700 kiállító érkezett, ízelítőt adva legutóbbi termékeikből, szolgáltatásaikból.

Az expo kiváló lehetőség új beszállítók és együttműködő partnerek megismerésére. Célunk a részvétellel a korszerű, jövőbe mutató termékek és szolgáltatások feltérképezése volt, amelyekkel később bővíthetjük portfóliónkat.

Az iparág legfrissebb témái jelenleg az intelligens, hálózatba kapcsolt eszközök; az esztétikumot és praktikumot ötvöző design; illetve a komfortérzetet és gazdasági hatékonyságot egyaránt növelő eszközök, berendezések. Mindezek együtt olyan épületeket eredményeznek, amelyek nem csupán a felhasználó jóllétét támogatják, de közben energiahatékonyak és környezetbarátok.

Vállalatunk is ilyen megoldások tervezésén és kivitelezésén dolgozik nap, mint nap; remek visszajelzés volt számunkra, hogy előremutató az általunk képviselt szakmai irány.